Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μείωση εσόδων για το Xbox αλλά με υψηλές επιδόσεις για το Game Pass

*
H Microsoft ανακοίνωσε ότι τα έσοδα του Xbox μειώθηκαν κατά 13% το πρόσφατο οικονομικό της τρίμηνο, όμως το Game Pass κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα. Η μείωση που σημειώθηκε το τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 2022 οφείλεται σε λιγότερες πωλήσεις περιεχομένου τόσο first όσο και third party. Ακόμα καταγράφεται μείωση 12% στα έσοδα από περιεχόμενο και υπηρεσίες του Xbox και επίσης μείωση κατά 13% όσον αφορά το Xbox hardware. Σύμφωνα με την εταιρεία, τα παραπάνω ήταν λίγο ως πολύ αναμενόμενα, λόγω των πολύ υψηλών επιδόσεων το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους, όπου υπήρχαν το λανσάρισμα των Halo Infinite, Forza Horizon 5 και Age of Empires, σε αντίθεση με το τωρινό που ο μοναδικός τίτλος first party ήταν το Pentiment της Obsidian Entertainment.

Πάντως σε νέα υψηλά κινήθηκαν οι συνδρομές του Xbox Game Pass, οι ώρες του game streaming και ο μηνιαίος αριθμός των ενεργών συσκευών. Σύμφωνα με τον lead communications manager της εταιρείας, Frank X. Shaw το Xbox έχει πλέον 120 εκ. ενεργούς χρήστες, όμως η Microsoft δεν έχει ακόμα δημοσιεύσει στοιχεία για τον αριθμό των συνδρομών, που υποστηρίζεται ότι τον περασμένο Ιανουάριο είχαν φτάσει τα 25 εκ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*